Накопичувальна пенсія в Україні: Мінсоцполітики показало план щодо забезпечення старості

Міністерство соціальної політики України відповідально нагадує, що останнім часом бурхливо обговорюються питання пенсійного накопичення. Людей цікавить, що це таке, як воно працює у світі, чи є в Україні, чи потрібно це українцям.

Пенсіонер, фото: Unian
Пенсіонер, фото: Unian

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Переведення годинників має бути викорінене в Україні з 2022 року – нардепи повідомили деталі "затримки"

Незважаючи на задуми деяких парламентаріїв вже в березні 2021 року покінчити з традиційним переведенням стрілок годинника, проект Закону про обчислення часу в Україні таки був провалений у другому читанні. Виходить, що в ніч з 27 на 28 березня країна перейде на літній час. Однак, за словами нардепів, цього року в даному питанні має бути поставлена крапка.

Верховна Рада, Дмитро Разумков - фото ВРУ
Верховна Рада, Дмитро Разумков - фото ВРУ

Підвищення прожиткового мінімуму: коли українці зможуть спокійно зайти в магазин, не лякаючись цінників

У Міністерстві соціальної політики України розробили "дорожню карту" з реалізації планів наближення прожиткового мінімуму до реальної величини.

Черга, скріншот: YouTube
Черга, скріншот: YouTube

Не чекали хуртовин у березні? Україна перетворилася на "Антарктиду" навесні, вражаючі кадри

Жителі різних областей почали публікувати в мережі кадри засніжених міст. Наприклад, в курортній Кирилівці були знайдені відгомони лютого, як і в південній Одесі, де випало дуже багато снігу.

Кирилівка, фото: Володимир Шак
Кирилівка, фото: Володимир Шак

8 млн на конференцзв'язок, ТВ-кабелі та бронь квитків: на що витрачає гроші Мінінфраструктури

Список "золотих" замовлень на офіційному сайті майданчика електронної системи публічних закупівель ProZorro поповнило і Міністерство інфраструктури.

Владислав Криклій - фото з Фейсбук (Мінінфраструктури)
Владислав Криклій - фото з Фейсбук (Мінінфраструктури)