Популярна українська співачка Ірина Федишин активно ділиться з багатотисячною армією шанувальників цікавими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 34-річна зірка презентувала нову композицію під назвою "Обійми". Після туру по Україні Ірина вирушила на відпочинок в гірське селище Славське, що недалеко від Львова. Звідти артистка виклала красивий ролик.

Також вона запропонувала підписникам взяти участь у конкурсі, в якому можна виграти сімейний вікенд на популярному курорті в Карпатах.

"Конкурс 🔥! Вигравайте сімейний вікенд на 2 ночі! Готельний комплекс запрошує вас добре провести час серед казкових Карпат, а саме в Славському, яке знаходиться в 120 км від Львова, відпочити, поплавати в басейні, подихати свіжим повітрям!

Умови конкурсу:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

🔹 потрібно бути підписаний на мою сторінку і сторінку закладу

🔷 залишити коментар під цим відео 😉

28 березня, в неділю оберемо переможця 😍 Нехай Вам щастить ❤️", - написала співачка.

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин розповіла, як мало не позбулася матері: "Наша сім'я збереглася".

Нагадаємо, Ірина Федишин яскраво запалила на сцені і довела людей до сліз: "Дуже заплакала".

Як повідомляв портал Знай.uа, спокуслива Ірина Федишин показала майстер-клас на кухні: млинці для справжніх козаків.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин дала цінну пораду мамам синів: як виховати справжнього чоловіка.