Відома українська співачка і продюсерка Наталя Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з мільйонною армією шанувальників фото і відео зі свого життя в Instagram.

Цього разу 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Натусик" опублікувала на своїй сторінці в соцмережі дивний пост, в якому вказала три "неправдивих" факти про своє життя. Раніше Могилевська запропонувала шанувальникам вгадати, які факти з перерахованих є помилковими.

На опублікованому фото знаменита блондинка позує в теплому білосніжному кардигані на вулиці з телефоном у руках.

"⁃ Мені не робили пропозицію руки і серця в 17 років ❗️ ️ ️
⁃ Я не ховалася в туші оленя ️❗️
⁃ Мені не пропонували співати реп, лише важкий рок 😉❗️ ️ ️

Ось вам мої дорогі неправдиві факти з мого життя. Пункти 3, 4, 9. Я дуже вдячна, що так багато людей відгукнулося на попередній пост. Багато з вас мене дійсно добре знають, адже я завжди чесна зі своїм глядачем. Тепер моя черга дізнатися вас ближче. Напишіть у коментарях яскравий факт з вашого життя. Найкреативніший, запощу у себе в сторіс і пролайкаю ваші останні фото 😉", - написала Наталя Могилевська.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, оголена Наталя Могилевська залізла у ванну на очах у публіки: "Все готово".

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська показала свою мокру дівчинку: "Наводить красу".

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Холостяка" Григорій Решетник зробив макіяж і оголив ніжки: "Отримав масу задоволення".