У середу, 24 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі окупанти тричі порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр штабу ООС, недалеко від населеного пункту Водяне, що на Приазов'ї, ворог відкривав вогонь у бік українських позицій із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм.

Поблизу Авдіївки бойовики вели вогонь у бік позицій наших захисників з гранатометів різних типів, а в районі Лебединського – ворог обстрілював з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Військовий, фото: ООС Facebook
Військовий, фото: ООС Facebook

Бойових втрат серед особового складу Об'єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає. Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона СЦКК повідомила представникам Місії ОБСЄ.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також повідомляється, що в районі проведення ООС виконують завдання й інші складові сил оборони. Піротехнічні розрахунки ДСНС України за поточну добу розмінували майже 3 гектари території та передали на знищення 112 вибухонебезпечних предметів.

"Українські воїни і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил", - сказано в публікації.

Нагадаємо, бойовики нахабно глушать українські безпілотники: Мінські угоди – порожній звук.

Як повідомляв портал Знай.uа, український військовий розповів, чому проміняв спокійне життя на фронт.

Також портал Знай.uа писав, що один з наймолодших командирів роти на Донбасі потужно підтримав українців.