Один з найбільших українських державних банків "ПриватБанк" пояснив своїм клієнтам, як здійснюється порядок прийому платежів за допомогою спеціальних бізнес-карток. Так як всі банки зобов'язані виконувати вимоги фінансового моніторингу "ПриватБанк" встановив нові правила.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на офіційному сайті "ПриватБанку".

ПриватБанк, фото: скріншот YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот YouTube

"ПриватБан" встановлює наступні правила поповнення бізнес-карток (карток "Ключ до рахунку" та корпоративних карток) та поточних рахунків:

•При створенні платежів через Приват24 або термінали самообслуговування ПриватБанку на поповнення бізнес-карток на будь-яку суму платник буде переадресований на поповнення поточного рахунку одержувача з автоматичною підстановкою всіх обов'язкових реквізитів одержувача (IBAN та ін.).

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

•При створенні платежів з інших банків на поповнення бізнес-карток клієнтів Приватбанку на суму понад 30 тис. грн на місяць - ПриватБанк не зможе прийняти такий платіж рекомендації використовувати для поповнення саме IBAN-номера поточних рахунків клієнтів Приватбанку, оскільки при їх поповненні обов'язковою є зазначення реквізитів платника, передбачених законодавством щодо фінансового моніторингу.

ПриватБанк, скріншот відео
ПриватБанк, скріншот відео

Таким чином, всі бізнес-клієнти ПриватБанку можуть приймати оплату від покупців і партнерів - клієнтів ПриватБанку і будь - яких інших банків-безпосередньо на поточні рахунки без будь-яких обмежень.

Раніше повідомляли, курс валют 25 березня в Україні кошмарить гривню, долар сильно підскочив.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік 10-років не платив аліменти, троє дітей ледь не залишилися без шматка хліба: як покарали батька.

Знай.uа писав, "ПриватБанк" підвищує тарифи і вимагає декларації про доходи, українці масово скаржаться на нові правила.