Відома українська співачка Джамала порадувала фанатів хорошою новиною. Дівчина стала учасницею популярного шоу.

Таким чином повідомляється, що мова йде про програму "Ліпсінк Баттл", яка виходить на телеканалі 1+1. Його суть в тому, що зірки українського шоу-бізнесу пародіюють інших знаменитостей - як українських, так і світових.

Джамала не остаалась осторонь, і як зізналася в новому пості, пішла на це шоу тільки заради своїх фанатів. "Ну що, улюблені мої, тремтіть».

Їй часто говорили про те, що вони схожі з іконою 60-х років Шер. Не витримавши порівнянь, співачка все ж вирішила продемонструвати, на скільки вони можуть бути схожі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Дівчина з'явиться у випуску, який вийде вже в суботу. Джамала не може дочекатися дня, коли глядачі побачать все те, що вийшло, адже номер підготувала приголомшлива команда, і він вийшов неймовірним.

Крім того, у своєму пості в соціальній мережі Instagram вона пише: "Спойлер: у номері присутні небезпечні для життя елементи 😂 заінтригувала??? 😂".

До посту вона доклала фотографії вже в образі, і не можна не відзначити, що вийшло неймовірно красиво і схоже

Пост Джамали, фото: скріншот
Пост Джамали, фото: скріншот

Користувачі в коментарях пишуть: "На якому каналі можна побачити?", "Шер в молодості", "Вже чекаю", "Коли побачила перше фото, відразу здогадалася, що сьогодні Джа - Шер".

Нагадаємо, молода матуся Джамала поскаржилася на смертельну втому: знайоме кожній жінці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джамала стала репершою і перейшла на спортивні костюми.

Також портал Знай.ua писав, що Джамала поділилася з шанувальниками зворушливими фото з мамою.