Як відомо, не так давно в Україні стартував новий сезон вокального шоу»Голос країни". Не так давно закінчилися "сліпі прослуховування«, і учасники борються за право на участь в»нокаутах".

Таким чином повідомляється, що організатори підготували величезну кількість сюрпризів для глядачів, і поступово розкривають секрети. Про це вони повідомили на сторінці шоу в соціальній мережі Instagram.

Справа в тому, що в неділю до Олега Винника приєднається ще один відомий український артист - Іван Дорн. Він допоможе тренеру визначитися, хто з учасників гідний брати участь в ефірах далі, а кому варто набратися сил і прийти в наступних сезонах.

Оновлені нокаути можна буде споглядати вже в в неділю, 28 березня. Розпочнеться шоу о 21: 00 на телеканалі 1+1.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

У коментарях користувачі неоднозначно сприйняли цю новину. Одні були раді побачити Івана на головному музичному шоу країни, а інші ж навпаки, не розуміли що він там робить. Все через його суперечливу діяльність на території Російської Федерації.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва подарувала Олегу Виннику палкий поцілунок на "Голосі країни".

Нагадаємо, Олег Винник ніжно заспокоїв збуджену Тіну Кароль:"коли не хочеш пояснювати". На офіційній сторінці вокального шоу в соцмережі Instagram опублікували момент з останнього випуску.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник, Оля Полякова, Руслана та інші зірки зібралися разом заради важливої мети: буде вибух.