Представники американського каналу Lifetime повідомили про те, що почалися зйомки третього документального фільму про принца Гаррі і його коханої Меган Маркл.
Він буде називатися "Гаррі і Меган: Втеча з палацу" (Harry & Meghan: Escaping the Palace). І в центрі сюжету виявиться історія їх відмови від королівських обов'язків. Буде приділено особливу увагу цькуванню Меган, а також доведенню її до межі самогубства, нахабства британських таблоїдів і расизмі.

Принц Гаррі, кадр з відео
Принц Гаррі, кадр з відео

Прем'єра планується восени нинішнього року. Поки триває кастинг. Відомо, що в картині буде показано, як Меган Маркл згодом замкнулася в собі і страждала через нападок преси і відсутності будь-якого захисту з боку представників Букінгемського палацу. Також режисери стрічки хочуть передати побоювання Гаррі з відсиланням до смерті матері принцеси Діани через те, що історія може повторитися.

До цього Lifetime зняли Фільми "Гаррі & Меган: Королівська історія кохання" в 2018 році і "Гаррі і Меган: Становлення королівської пари" в 2019 році. У першій картині пару зіграли Мюррей Фрейзер і Паріса Фітц-Хенлі. У другому - Чарлі Філд і Тіффані Сміт.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: GettyImages
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: GettyImages

Нагадаємо, через 10 років після весілля принц Вільям притягнув Міддлтон під вінець: "Майстерний удар..."

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, онук Єлизавети II принц Гаррі влаштувався на роботу: буде працювати як простий "смертний"

Також Знай.ua писав, сестричка Меган Маркл розкрила головну таємницю принца Гаррі: "Це закінчиться розлученням"