Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не надто часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 500 тисяч осіб.

Однак його дружина Ліліана робить це ще рідше. І зараз вона поділилася своїми думками про те, як же виховати справжнього чоловіка. Адже багато мам синів замислюються над цим в процесі становлення майбутнього чоловіка.

Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/
Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/

"Всі правила виховання зводяться до одного: діти-відображення батьків. 😘 Тому слід частіше дивитися на себе з боку. При спілкуванні з сином намагаюся дотримуватися таких заповідей: вчити самому приймати рішення і брати ініціативу в свої руки. Сьогодні без цих якостей не обійтися, згодні?) 💙Формувати в ньому шанобливе ставлення до жінки-син повинен навчитися допомагати мамі.🤗 🥰 Розповім історію на цей рахунок.😉 Минулого тижня син вперше пішов у садок. 🥰 Було дуже хвилююче, чи сподобається йому там, як він буде себе вести з іншими дітками, як проявить себе на заняттях і т.д. але хвилювання були марні, 😅так як протягом дня вихователь відправляла приємні повідомлення, що Лео неймовірно вихована дитина і йому все подобається.🥰Сам з усіма познайомився, під час обіду спочатку дав борщ дівчаткам, а потім взяв собі.♥ ️ Я була шалено щаслива, прям до сліз.🥲", - написала жінка в підписі до публікації.

Ліліана Яма, фото з Instagram
Ліліана Яма, фото з Instagram

Також Ліліана додала, що за хлопчиком необхідно закріпити певну роботу по дому. Чи не допомагати йому в дрібницях, щоб він робив помилки і виправляв їх, щоб стати самостійним. Виховувати почуття доброти в Сина і хвалити за будь-які досягнення. Крім цього-відзначати вчинки, де хлопчик повівся по-чоловічому. Це, за словами дружини Влада Ями, повинні допомогти виростити справжнього чоловіка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ліліана Яма, скріншот: Instagram
Ліліана Яма, скріншот: Instagram

Нагадаємо, дружина Влада Ями Ліліана похвалилася трендовим блюдом з Instagram: легка вечеря

Як повідомляв Знай.ua, Влад Яма розповів, як красуня-дружина змінила його життя: "Завдяки коханій"

Також Знай.ua писав, Влад Яма заінтригував українців радісною новиною: "Мрія починає збуватися"