Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Нещодавно український дизайнер Віктор Анісімов розмістив на своїй сторінці в соцмережі зворушливу фотографію, на якій зображені 39-річна Тоня Матвієнко та 42-річний Арсен Мірзоян.

Зіркове подружжя сфотографували в найбільш зворушливий момент, коли Антоніна залізла на чоловіка і пристрасно з ним поцілувалася просто на сцені. На знімку можна помітити, що почуття у пари не згасли навіть через роки. Як відомо, Арсен і Тоня одружилися в 2017 році та разом виховують 5-річну доньку Ніну.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко довела до сліз моментом з батьками: "50 років, як ти вийшла за мене". Відомо, що Ніна Матвієнко і Петро Гончар одружилися в 1971 році, і прожили разом півстоліття. Цього року зіркове подружжя відзначають золоте весілля.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко зустрілася з колишнім "Холостячки" Ксенії Мішиної, поки Арсен Мірзоян не бачить.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко похвалилася, як Арсен Мірзоян вчить літати маленьку Ніну: "Це мило". Співачка поділилася зворушливим моментом з чоловіком і донькою.

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала маленьку копію Арсена Мірзояна: татова доця.