Падіння з орбіти ракети-носія SpaceX побачили на більшій частині північно-західного регіону Тихого океану в ніч на четвер. Явище, яке нагадувало зорепад або атаку інопланетян, було зафіксовано на камери численими глядачами.

Про це пише видання The New York Times.

"Широко повідомлялося про яскраві об'єкти в небі - уламки ракети Falcon 9 2-го ступеня", - написала Національна служба погоди в Сіетлі в Twitter.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Видовище було видно на північ від Сіетла та на захід до пляжу Кеннон в Орегоні, повідомляється в публікаціях у соціальних мережах.

Національна служба погоди в Портленді повідомила на своєму каналі в соціальних мережах, що їй надходили численні дзвінки щодо інциденту, і хоча вона не може підтвердити, що це другий ступінь Falcon 9, це здається їм цілком ймовірним.

У компанії SpaceX, яка є одним з головних активів американського підприємця-мільярдера Ілона Маска, поки що ніяк не прокоментували видовище, яке побачили тисячі американців.

Раніше ми повідомляли, Ілон Маск побудує місто для собак і переселить людей на Марс.

Як повідомляв "Знай.uа", мама Ілона Маска вихваляє українок на весь світ: роками не відходить від захвату.

Також "Знай.uа" писав, що мама Ілона Маска сама поєднувала роботу дієтолога, моделі з вихованням трьох дітей.