З роботодавців вдалося отримати заборгованості із заробітної плати у розмірі понад 13 мільйонів гривень. Про це розповіли в Міністерстві юстиції України.

"Органи державної виконавчої служби протягом 15-21 березня стягнули на користь 1 294 працівників 13,2 млн грн заборгованості з виплати заробітної плати. Найбільшу суму-2,8 млн грн стягнуто органами державної виконавчої служби у Львівській області з комунального підприємства "Червоноградтеплокомуненерго" на користь 202 працівників. Кошти стягнуто з рахунків боржника. Документи зведеного виконавчого провадження пред'явлені на виконання в березні 2021 року", - сказано в повідомленні.

Водночас, майже за 3 місяці з початку 2021 року органи державної виконавчої служби Міністерства юстиції стягнули 132,6 млн грн. Заборгованість по зарплаті повністю погашена 10 891 працівнику.

Раніше ми повідомляли, українцям підвищать пенсії до 10 тисяч, названі умови.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", в якому випадку позбавляють батьківських прав-докладний опис від Мін'юсту.

Також "Знай.uа" писав, що маму-поодинці позбавили виплат, жінка в розпачі не витримала-нічим годувати дітей.