Українка Ольга Плохотниченко стверджує, що упродовж довгого часу терпіла моральне й фізичне насильство від свого вже колишнього чоловіка Віктора, який, за її словами, тепер не віддає їй молодшого сина. Історія прогриміла на всю країну і привернула увагу громадськості після того, як жінка виклала в мережі інтернет відео, на якому ексчоловік б'є її на очах у дітей.

Новими деталями нашумілої історії ділиться у спеціальному репортажі ТСН.

За словами постраждалої, інцидент, який потрапив на відео, мав місце біля року назад. Проте упродовж останніх 1,5 років чоловік ще не раз її бив, погрожував та принижував — навіть виганяв з дому. Як розповідає сама Плохотниченко, вона мовчала, сподіваючись зберегти родину — хоча Віктор обіцяв бити її так, аби не лишати синців і погрожував вбити, розчленувати і вивезти у сміттєвих пакетах.

"Він говорив:" Я знаю, як тебе бити так, що не буде ніяких синців ", - згадує жінка.

Кадр з відео
Кадр з відео

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Днями жінка змога забрати старшого сина, а ось його шестирічного брата чоловік тримає при собі, та ще й подав на аліменти. Всі звинувачення проти себе він спростовує.

"Я її не бив. Вона мене спровокувала. Це шоу вона створила, щоб стати зіркою в YouTube", - каже Віктор.

Відео, про яке він говорить, жінка розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм". Там чітко видно, як чоловік хапає жінку за волосся та тягне її з дитячої кімнати під крики переляканих дітей.

Нагадаємо, Чоловік-тиран роками лупцював дружину на очах у дітей, поки та не показала відео

Як повідомляв портал "Знай.uа", сльози не допоможуть: у Мін'юсті розповіли, як українцям уникнути дискримінації і де шукати порятунку