У мережі розповіли про те, як Ілон Маск домігся того, що він має сьогодні. Від кочегара до мільярдера.

Таким чином повідомляється, що всі знають Ілона Маска як успішного мільярдера, а сам він себе почав називати «технокоролем» компанії Tesla.

Ілон Маск, фото YouTube
Ілон Маск, фото YouTube

Статок чоловіка оцінюється в 171 мільярд доларів, і це робить його одним з найбагатших людей на землі. Але, як це часто і буває, йшов олігарх до цього довго.

Космос приваблював Ілона Маска ще з дитинства. Він навіть у 12 років створив власну відеогру на цю тему, яку назвав Blastar. За цю розробку йому заплатили 500 доларів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Ілон Маск в юності, скріншот: YouTube
Ілон Маск в юності, скріншот: YouTube

У 1988 році він переїхав з Південної Африки до Канади, де працював на різноманітних роботах: доглядав за овочами на фермі, працював на лісозаготівлі.

Після цього звернувся до місцевого центру зайнятості, де йому знайшли роботу з найбільшою зарплатою - 18 доларів на годину, і в 1989 році це було багато.

Ілон Маск, фото з вільних джерел
Ілон Маск, фото з вільних джерел

Разом з братом Кімбалом вони вирішили підкорити пізніше бізнес, і почали призначати різним бізнесменам зустрічі. Один з них все ж погодився, і запропонував Ілону Маску літню практику в банку за 14 доларів на годину.

Коли чоловік навчався в Університеті Пенсільванії, то переїхав до будинку з другом, де знаходилося 10 спалень. На вихідних там були вечірки, які давали йому грошей на місяць оренди.

Пізніше разом з братом він заснував Zip2, компанію, яка розробляла програмне забезпечення для газет, що дозволяло розміщувати новини в Інтернеті. Для цього їм знадобилося 28 тисяч доларів, які їм позичив батько.

Вже через чотири роки він був мільйонером, продав компанію і вклався в наступний проект, який зараз всі знають як PayPal.

Раніше повідомляли, пенсіонерка винайшла будинок, про який мріє кожна жінка: сам миє і пере-натисни тільки кнопку.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск сам себе "коронував" і призначив свого майстра над монетою, як у " Грі престолів".

Знай.uа писав, мама Ілона Маска вихваляє українок на весь світ: роками не відходить від захвату.