На сторінці "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook з'явилося відео про небайдужого українця, який допоміг літній жінці після того, як та впала з гірки.

На відео зображений фрагмент, знятий камерою на шоломі чоловіка. Він знаходиться близько жінки і надає невелику долікарську допомогу. Після цього він допоміг їй піднятися і викликав швидку допомогу.

Допоміг літній жінці, скріншот: Facebook
Допоміг літній жінці, скріншот: Facebook

"Коли йшов до гаражу почув якісь крики: допоможіть, жінка впала з гірки! Я обернувся і побачив, що дійсно жінка років 60-ти лежала обличчям вниз. Трохи розумію в долікарської допомоги, тому, підтримуючи шию, голову повернув на бік (була без свідомості, дихання утруднене з хрипами було коли підбіг). Далі трохи відійшла, але що сталося не пам'ятала. Є невелике розсічення на лобі-сильно вдарилася головою", - йдеться в публікації.

Це сталося в Києві на вулиці Сеченова.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Допоміг літній жінці, скріншот: Facebook
Допоміг літній жінці, скріншот: Facebook

Нагадаємо, неадекват побив пенсіонерку заради останніх 300 гривень: злякався і втік в інше місто. Вона стверджує, що кілька днів тому, приблизно о четвертій ранку на її стареньку бабусю стався замах.

Як повідомляв "Знай.ua", тіло пенсіонерки кілька років ховав у квартирі власний брат: мумифицировал від запаху. Саме так його і виявили правоохоронці. На момент приїзду поліції, родича в квартирі не було.

Знай.ua писав, львівські патрульні визволили стареньку з квартири-вбивці: "Як добре, що ви прийшли!"