Автомобіль, що належить зниклій літній жінці, був знайдений під водою під час повені в австралійському штаті Новий Південний Уельс

Про це повідомляють 7 News.

Тіла 78-річної власниці авто не було всередині машини.

Адель Моррісон востаннє бачили, коли вона залишала будинок у Порт-Маккуорі о 6 ранку у вівторок минулого тижня, 17 березня.

Наступного дня її родина повідомила про її зникнення, виявивши "нехарактерний" факт, що вона не контактувала з ними.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У четвер близько 11.15 ранку поліція виявила її червоний хетчбек Toyota Corolla 2017 року.

Автомобіль був частково покритий паводковими водами, що впадали в річку Баррінгтон, уздовж Середнього північного узбережжя штату.

Місцеві поліцейські та ДСНС витягли машину з води.

Наступного понеділка поліція проведе "узгоджений розшук", щоб знайти Моррісон. Наразі вони не можуть цього зробити через повені та перекриття доріг.

Фото 7 News
Фото 7 News

"Ми продовжуємо проводити запити, щоб знайти її та шукаємо будь-кого, хто має інформацію", - йдеться у заяві поліції Нового Південного Уельсу.

Слідство вже виявило, що вона була в торговому центрі у Глостері о 10:45 ранку минулого вівторка.

Тим часом в Австралії продовжують лютувати повені. У штаті Новий Південний Уельс ще не менше 9000 осіб не мають можливості повернутися додому.

Нагадаємо, що Найбільша за останні 50 років: потужна повінь залишила тисячі людей без даху над головою. На східне узбережжя Австралії обрушилася стихія.

Як повідомляв портал Знай.uа, ще не пройшли повені, а вже запалало: в МВС попередили любителів спалювати траву.

Також Знай.uа писав, що Раптова повінь знищила будинок молодят у день весілля: знесло разом з собакою