Багато цікавого "вилазить" з нових випусків популярного українського шоу "Холостяк-11", де харківський бізнесмен Михайло Заливако шукає свою любов.

Вже пройшло три епізоди і сьогодні, 26 березня 2021 року, почався четвертий ефір. Пішло багато учасниць і залишилося лише дванадцять з них. І на офіційній сторінці проекту тривають з'являтися всілякі публікації, що стосуються шоу. Зараз користувачам розповіли про перше індивідуальне побачення 24-річної повітряної гімнастки Єлизавети з Михайлом Заливако.

"I я така оп - і падаю в його обійми" таке ось перше індивідуальне побачення Лізи з Холостяком як вам ідея повернутися в дитинство?",- йдеться в публікації.

"Холостяк", скріншот: Instagram
"Холостяк", скріншот: Instagram

"Красиві лосини", "Крутоо😍 Вона мені подобається🔥", "Ліза крута, з нею дуже легко і цікаво) вона б підійшла Льоші Тригубенко на мою думку", "Я б із задоволенням пішла на таке побачення", "Відмінна дівчина, але очі у Міші не горять з нею🙈", "Хороша пара)) Спортивна дівчинка)))", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, улюблениця "Холостяка" Зайка Юля зафлиртует з іншим на очах у Міші: "Це кінець?". І у них навіть відбувся перший і поки що єдиний поцілунок на проекті.

Як повідомляв "Знай.ua", фавориток "Холостяка" Заливако оцінили українці, назвали ідеальну претендентку

Знай.ua писав, найскандальнiша учасниця "Холостяка" Надін нарвалася на гнів українців: "Фальшивка і аферистка"