Багато цікавого "вилазить" з нових випусків популярного українського шоу" Холостяк-11", де харківський бізнесмен Михайло Заливако шукає свою любов.

Вже пройшло три епізоди і сьогодні, 26 березня 2021 року, почався четвертий ефір. Пішло багато учасниць і залишилося лише дванадцять з них. І на офіційній сторінці проекту тривають з'являтися всілякі публікації, що стосуються шоу. В ході четвертого випуску дівчата наділи шикарні сукні і попрямували на бал, куди згодом прийшли чоловіки в масках.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Серед них можна було дізнатися Олексія Тригубенка, який боровся за серце Ксенії Мішиної в "Холостячці", і Максима Михайлюка - головного персонажа десятого сезону проекту. Пізніше стало зрозуміло, що на допомогу Михайлу Заливако, крім двох раніше зазначених хлопців, прийшли Григорій Решетник і Микита Добринін.

"Прийшли на бал підтримати @kanyeeebear в його нелегкому виборі!🌹", - написав Олексій Тригубенко в публікації у себе на сторінці.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, ймовірна переможниця "Холостяка 11" Анна Богдан заразилася килимом на зйомках.

Як повідомляв "Знай.ua", фавориток "Холостяка" Заливако оцінили українці, назвали ідеальну претендентку

Знай.ua писав, сама скандальна учасниця "Холостяка" Надін нарвалася на гнів українців: "Фальшивка і аферистка". Михайло не повірив словам дівчини, думаючи, що вона прийшла за піаром.