"Нафтогаз" поскаржився на боржників: хто може залишитися без опалення

Борги виробників енергії поставили під загрозу зриву проходження опалювального сезону в 15 населених пунктах. Станом на п'ятницю, 26 березня, відразу 56 підприємств не виконують вимог для отримання газу.

Нафтогаз, фото: Facebook
Нафтогаз, фото: Facebook

Нардепи хочуть впровадити нові державні виплати: на "руки" – 90 тисяч

Схоже, систематичні протести фермерів і аграріїв, які відбувалися протягом року в урядовому кварталі, дали свої перші плоди. Днями в парламенті був зареєстрований досить цікавий тематичний законопроект.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

На Донбасі загострення: відразу чотири українських військових загинули

В результаті обстрілу в районі селища шуми загинуло 4 українських військовослужбовців. Це сталося о 13:45. Путінські окупанти скористалися мінометами.

Ситуація на Донбасі, facebook.com/pressjfo.news
Ситуація на Донбасі, facebook.com/pressjfo.news

Новий День пам'яті, дотації фермерам і "розбирання" щодо протесту на Банковій – що готує на розгляд Парламент

Запропонована дата виборів мера Харкова, додаткова covid-допомога українцям, які опинилися в червоній карантинній зоні, і нові ЄС-стандарти дитячих продуктів харчування увійшли в топ найцікавіших законопроектів, днями зареєстрованих у Верховній Раді.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Уламки ракети SpaceX Ілона Маска ошелешили тисячі людей: падали просто з неба

Падіння з орбіти ракети-носія SpaceX побачили на більшій частині північно-західного регіону Тихого океану в ніч на четвер. Явище, що нагадувало зорепад або атаку інопланетян, було зафіксовано на камери численними глядачами.

Падіння уламків ракети SpaceX, кадр з відео Twitter
Падіння уламків ракети SpaceX, кадр з відео Twitter