У п'ятницю, 26 березня, стало відомо про ту страшну подію в Псковській області (Росія). У палаті пульмонології в міській лікарні Пскова сталася сильна пожежа, в результаті якої постраждали люди.

За попередніми даними загоряння сталося через пацієнта, якому закортіло покурити в кисневій масці. У Telegram-каналі "Офіційний канал Псковської області" повідомили, що в результаті пожежі постраждали дві людини. Медсестрам довелося евакуювати ціле відділення на руках.

До приїзду пожежників евакуацією займалися лише дві сестри, які на той момент були на посаді. Жінки змогли вивести все відділення і застосувати засоби пожежогасіння.

пожежа в лікарні, фото канал Псковської області
пожежа в лікарні, фото канал Псковської області

"Після прибуття до місця події пожежників було встановлено, що з вікна четвертого поверху йде дим. Постраждало дві людини, 20 осіб було евакуйовано", - повідомили в місцевому МНС.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Один з постраждалих отруївся чадним газом, він отримав опіки дихальних шляхів першого ступеня. Ще одну людину доставлено в лікарню з термічними опіками рук другого ступеня.

пожежа в лікарні, фото канал Псковської області
пожежа в лікарні, фото канал Псковської області

Повідомляється, що пожежу ліквідовано, на місці події чергує "швидка" і головлікар лікарні. Причини загоряння в будівлі ще з'ясовуються.

скріншот

Нагадаємо, гігантська лавина зійшла на дорогу: під тонами снігу опинилися дев'ять селищ.

Як повідомляв портал Знай.uа, заробітчани розбилися в ДТП після того, як розписалися: впізнали по чеках з магазину.

Також портал Знай.uа писав, що українські рятувальники витягли з "пастки" хворого чоловіка: медики зробили все, що могли.