У суботу, 27 березня, синоптики обіцяють сонячну і по-весняному теплу погоду в Україні. У більшості областей країни стовпчики термометрів покажуть до +13 +15 градусів.

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, найхолодніше буде на Півдні України – до +10 +12 градусів. Погода порадує жителів безхмарним вранці, але вже в середині дня вона буде похмурою до самого вечора. При цьому опадів не передбачається.

На Півночі країни перша половина дня буде ясною, але вже після обіду небо затягнеться хмарами. Температура повітря складе +13 +15 градусів. Така ж ситуація буде і в східних регіонах. Температура повітря нагріється +10 +12 градусів.

На Півночі України очікується мінлива хмарність. Сонце ховатиметься за хмарами. Температура повітря не перевищить +11 +13 градусів.

У Києві в суботу день буде хмарним, але опадів не варто чекати. Температура повітря в столиці складе +11 +13 градусів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

погода на 27 березня, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

27 березня відзначається день пам'яті святого Феогноста, митрополита Московського. Якщо навесні в річках води не додасться, літо обіцяє бути спекотним та сухим.

Нагадаємо, українцям розповіли, як вчасно розпізнати гайморит і що може допомогти його позбутися на ранніх стадіях.

Як повідомляв портал Знай.uа, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.