Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

18 березня 2021 року на Youtube з'явився кліп на пісню "Девочки Рулят". Він набрав більше двох мільйонів переглядів, 28 тисяч пальців вгору і 14 тис.пальців вниз. У відеоролику взяли участь Даша Астаф'єва, Леся Нікітюк, Тетяна Парфільєва та Анна Андрійчук. А зараз вона зазначила, що їй дуже приємно, що шанувальники чекають нових відео на Youtube-блозі.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux

"Я хотіла зробити вам сюрприз, але раз така справа, розповідаю зараз ♪ я готую для вас дещо нове, класне і, сподіваюся, дуже цікаве! Вже зовсім скоро все розповім і покажу! 😊 А поки хочу сказати вам всім спасибі, що підтримуєте, любите і чекаєте ❤️ цілу😘", - написала вона в підписі до публікації.

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
"Дуже чекаємо💓 💓 💓 💓 💓", "З нетерпінням чекаємо Влог, думаємо вийде гармата🔥 🔥", "Шикарно виглядаєте", "Я чекала дитину!!! У вас ...", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)
Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)

Нагадаємо, Настя Каменських зібралася "попітніти" з пилососом, без штанів: "Який довгий шланг"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських зважилася на кардинальні зміни в житті: "У кожного настає момент..."

Знай.ua писав, Настю Каменських застукали в обіймах чужого чоловіка: "Чисте задоволення"