Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

На дівчину підписано понад 280 тисяч осіб, з якими зараз вона поділилася черговою версією тренування. На цей раз для преса. До літа залишилося зовсім небагато часу, але ці вправи дозволять привести себе в порядок.

Таня Брик, фото: Instagram
Таня Брик, фото: Instagram

"виставила одне повне відео з інструкцією як я роблю і по шматочках щоб ви запам'ятали вправи. Робимо без зупинки 4 вправи в 4 підходи: - прямі скручування 15 разів - скручування стороною 10 разів на кожну сторону - скручування з колінами 10 разів - куточок (10 сек) (відео довелося прискорити щоб влізло)", - написала вона в підписі до публікації.

Таня Брик додала, що всі вправи слід виконувати поспіль і без зупинки. А між підходами робити 40-60-секундну перерву. Для неї це улюблений вид тренувань, адже м'язи в ході виконання горять і вона кайфує від цього.

Нагадаємо, переможниця "СТМПУ" Таня Брик показала голі груди, щоб перетнути кордон: "Потрібна віза?"

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "СТМПУ" Таня Брик повернулася до українців попою: "Я товста для моделі". Вона поділилася відеозаписом, демонструючи свою фігуру і роблячи акцент на попі.

Знай.ua писав, переможниця "СТМПУ" Таня Брик повністю роздяглася через проблеми: "Наші тіла"