Популярна українська акторка, зірка першого сезону шоу "Холостячка" і кохання автора жартів студії "Квартал 95" Олександра Еллерта Ксенія Мішина озвучила цікаву новину для своїх фанатів.
Акторка заявила, що незабаром телеглядачі зможуть дізнатися про неї більше завдяки новому фільму, який зняв один з українських телеканалів.
Про це стало відомо завдяки публікації фанатського пабліку Ксенії Мішиної в мережі Instagram.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

"Незабаром новий фільм про Ксюшу", - підписали публікацію шанувальники актриси.

Схоже, що у акторки, яка зараз ще продовжує радіти новими стосункам і романтикою з Олександром Еллертом, справи йдуть дуже добре. Тепер у Ксюші справи зовсім, як у суперзірок футболу, таких як Кріштіано Роналду або Ліонеля Мессі, або голлівудських акторів, про яких знімають кіно.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

Цікаво, що на опублікованих кадрах Ксенія Мішина сидить за кермом автомобіля і знімає відео на селфі-камеру свого смартфона. Ось, що розповіла акторка своїм відданим фанатам: "Про свої косметологічні процедури для обличчя, про свою улюблену косметику. Незабаром ви все це побачите на "1+1" у фільмі про мене, де я розповідатиму про свої інтереси, про свої захоплення, про свій творчий шлях. Ось так, все...".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще