В українських прикордонників жалоба — пішов з життя Михайло Вдовенко, ветеран АТО, один з провідних кінологів служби, який активно розвивав виховання чотириногих вихованців-собак, які допомогали охороняти державний кордон.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Державної прикордонної служби України у соціальній мережі "Фейсбук".

Причиною смерті називають ускладнення після коронавірусної хвороби.

"Пішов з життя начальник відділу кінологічного забезпечення Департаменту охорони державного кордону АДПСУ полковник Михайло ВДОВЕНКО

Сьогодні, на 52-му році життя, від ускладнень, викликаних хворобою на COVID-19, пішов з життя начальник відділу кінологічного забезпечення Департаменту охорони державного кордону Адміністрації Державної прикордонної служби України полковник Михайло Вдовенко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Михайло Володимирович пройшов гідний та зразковий шлях справжнього прикордонника - від військовослужбовця строкової служби до полковника.

У 2014 році він одним із перших став на захист Батьківщини від російських окупантів.

Багато років офіцер присвятив розвитку кінології в прикордонному відомстві.

Персонал Державної прикордонної служби висловлює глибокі співчуття рідним та близьким Михайла Володимировича", — йде мова у повідомленні.

Нагадаємо, що львівські патрульні визволили стареньку з квартири-вбивці: "як добре, що ви прийшли!".

Як повідомляв портал Знай.uа, 5-річний хлопчик втік з дому після сварки з вітчимом, його підібрали копи: "Мама постійно на роботі".

Також Знай.uа писав, що у Києві чоловік ледь не загинув у метро: в останню хвилину врятував поліцейський.