Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік, з якими зовсім недавно знаменитість ділилася всілякими фотографіями і Відео зі своєї поїздки до Туреччини. А зараз вже ділиться знімками з Єгипту. Їх ціла безліч, а також Леся Нікітюк навіть відкрила власне екскурсійне бюро, використовуючи при цьому свою майстерність в гуморі.

У своїх Stories телеведуча поділилася відео, на якому чоловік у вузеньких плавках розливає шампанське, притиснувши спочатку пляшку в трусах. Нікітюк зазначила, що вже зовсім скоро їхня відпустка закінчується і потрібно буде повернутися в Україну.

"Ось і закінчилася зміна, Єгипет прощай. Прощай! Відкрили пляшку шампанського, яку берегли на фінал нашого відпочинку. Одна пляшка шампанського на 12 людей. Ммм, Moet з пластикових стаканчиків, так низько ми ще не падали", - каже Леся Нікітюк протягом кількох Instagram Stories.

Нагадаємо, українці вибирають для Лесі Нікітюк найгарячіший купальник: "Вона богиня". Зірка блиснула стрункою фігурою, а шанувальникам запропонували вибрати, який наряд підходить Нікітюк більше.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк знайшла найдивовижніше місце на планеті: "Мрія збулася"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк побалувала "контентом для чоловіків" у крихітному купальнику: "Крашиха"