Головний герой одного з сезонів романтичного шоу "Холостяк" , а тепер тренер проекту "Зважені та щасливі" Іраклі Макацарія зважився взяти участь у проекті "Маска".

Своїми враженнями він поділився з шанувальниками в Instagram. Чоловік зважився заспівати на всю Україну у величезному костюмі риби-сома, а також не посоромився надіти спідницю.

"Перед вами людина, яка ніколи не співала навіть в караоке, але набрався хоробрості і нахабства вийти на сцену перед мільйонами телеглядачів. Ще й в спідниці 😂 😂 і настав той момент, коли я можу показати не тільки волохаті ноги, але і справжнє обличчя сома 😎 і так, я знаю, що для багатьох це буде шоком 😁. Також як і для мене було несподіваним власне рішення взяти участь у цьому проекті", - пише Іраклій.

Шанувальники підтримали Іраклі і відзначили, що не очікували такого повороту. Хоча деякі зізналися, що з самого початку відчували, що під маскою Сома знаходиться саме він.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Талант", " а я теж знала, що під маскою Сома то точно ви, Іраклі👏", " з самого початку відчувала, що ви - це Сом!! Вогонь!! Круте перевтілення", " я відразу ж дізналася🙌 🏻", "Я Вам ще в лютому написала в дірект, що ви сом, впізнала по тембру, ну як можна не знати ваш голос, не розумію", "Я ще на позаминулому ефірі здогадалася! Ура!", "Так шкода, що тобі розкрили, я аж сплакнула😢 💔 ти мені найбільше зі всіх подобався "сом" дуже хотіла, щоб переміг", " я в шоці😮 було круто)))", "красунчик", "у попередньому ефірі, коли ви співали пісню, я прям почула ваш голос і була впевнена, що саме ви в образі сома", "дуже класно ! Перший раз-але вдало і видовищно ! Ти-талановитий",", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, "Холостяк" Макацарія показав свої кулінарні таланти на"МастерШеф".

Як повідомляв "Знай.uа", Іраклі Макацарія і Мішель Андраде зібралися влаштувати "спеку" на сцені.

Також "Знай.uа" писав, що Мішина нагодувала" холостяків " Макацарію і Михайлюка вишуканою стравою.