Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік, з якими зовсім недавно знаменитість ділилася всілякими фотографіями і Відео зі своєї поїздки до Туреччини. А зараз вже ділиться знімками з Єгипту. Їх ціла безліч, а також Леся Нікітюк навіть відкрила власне екскурсійне бюро, використовуючи при цьому свою майстерність в гуморі.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

В Instagram Stories телеведуча виклала кілька відео, які були записані вже по поверненню з Єгипту в Україну. Вона зазначила, що не буде встановлювати додаток Зеленського "Дію", так як був знайдений спосіб обійти самоізоляцію.

"Всім Добрий вечір, ми прилетіли до Києва. Ми не встановлюємо "Дію", ми не вирушаємо на самоізоляцію, тому що прямо в Ріксосі... Ріксос організував нам лікаря, який прямо в номері зробив нам тести на COVID-19. І вже з готовими негативними тестами ми прилетіли в аеропорт "Жуляни", де нас спокійно випустили в місто. Ще не випустили, чекаємо валізи, але ви зрозуміли", - каже Леся Нікітюк протягом декількох відео.

Нагадаємо, Леся Нікітюк кинула кар'єру телезірки і стала екскурсоводом: "Поїхали б зі мною?"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", спекотна Леся Нікітюк вивалила принади під єгипетським сонечком: "Не можна ховати"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк підняла тему дружби з Тіною Кароль: "Хотіла б глибоко, тісно і…"