Стало відомо, що в індонезійському місті Макассар на острові Сулавесі стався вибух у Католицькій Церкві.

В результаті надзвичайної події постраждали як мінімум 14 осіб, включаючи співробітників храму, на той момент в соборі йшла служба. Місцеві засоби масової інформації повідомляють, що вибух міг влаштувати терорист-смертник. Правоохоронці почали розслідування. Бомба була підірвана двома чоловіками, які згодом померли на місці події.

Вибух в Індонезії, скріншот: Telegram
Вибух в Індонезії, скріншот: Telegram

На місце НП оперативно прибули представники швидкої допомоги та загони поліції спеціального призначення. В Інтернеті з'явилося відео з місця події, пошкодження отримали і припарковані поблизу автомобілі. Там же виявили і відірвані частини людського тіла.

Священик храму розповів в ефірі індонезійського телеканалу Metro TV, що бомба вибухнула вже після богослужіння. Тоді віруючі вже розходилися по домівках, а один з нападників намагався під'їхати до входу до церкви на мотоциклі, проте був зупинений. Індонезія в останні роки стає метою ісламістських терактів, адже подібне вже відбувалося в 2018 році. Тоді в результаті вибуху смертника загинули більше десяти осіб.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, нафтова компанія злетіла на повітря, люди ледве забрали ноги: влада підозрює теракт

Як повідомляв "Знай.ua", підліток "пожартував" над подругами, підкинувши гранату в рюкзак: дівчата отримали травми

Знай.ua писав, в школі пролунав потужний вибух прямо під час уроків, вчитель без пальців: є перша жертва