Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Десять днів тому на платформі Youtube з'явився кліп на пісню NK "Девочки Рулят", що став досить популярним при двох мільйонах переглядів. При цьому пальців вгору всього в два рази більше дізлайков. У відео знялися Леся Нікітюк, Даша Астаф'єва, Анна Андрійчук і Тетяна Парфільєва.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Зараз Настя Каменських поділилася досить гарячим знімком, на якому вона постала в коротенькій спідничці з панчохами.

"Ти lady boss. You're star now" Мантра для кожної дівчини 🥰Говоріть собі її частіше❤️", - написала Настя Каменських у підписі до публікації.

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

"Текст глибокий🙏", "Обожнюю", "Фотка шикарна❤️❤️❤️", "Гарного тобі відпочинку", "🔥🔥🔥🔥🔥дівчинка вогонь", "Красива дівчина🔥 🔥 🔥 🔥", "Яка ти прекрасна🔥", "Настька ти супер❤️💜💖💚🧡🖤❣️👍👍", "Чудова мантра❤️ Візьму на замітку📎", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)
Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)

Нагадаємо, Потап хоч знає? Настя Каменських хотіла зробити сюрприз, але не вийшло: "Я чекала дитину"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських побила Потапа, знімаючи це на камеру: "Спроби побути наодинці"

Знай.ua писав, Настя Каменських зважилася на кардинальні зміни в житті: "У кожного настає момент..."