Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік, з якими зовсім недавно знаменитість ділилася всілякими фотографіями і Відео зі своєї поїздки до Туреччини. Після цього Нікітюк вже ділилася матеріалами з відпочинку, проведеного в Єгипті. І лише недавно стало відомо, що телеведуча повернулася в Україну і не буде перебувати на самоізоляції, так як ще в номері готелю їй і друзям зробили тест на COVID-19.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Зараз же вона виставила фотографію повністю в рожевому вбранні. На ній можна помітити штани або шорти, коротеньку накидку і вузенький топік, що обтискає її груди, частина якої вилізла знизу.

"Добрий денейшн) може під карешку?😎 P. S. Дівчата, ваше улюблене намисто з натуральних перлин вже в наявності. Замовляйте!🌸", - написала Леся Нікітюк у підписі до публікації.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Яку карэшку??? не😮", "Така літня фотографія!", "Весняна Краса ❤️❤️❤️🔥🔥🔥😍😍😍", "Ні, не треба під каре", "Каре теж непогано ❤ ️ 🔥 👏", "Леся, ти шикарна!!!😍", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Леся Нікітюк випила напій, прикладений до чоловічих геніталій: "Так низько ми ще не падали"

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк знайшла найдивовижніше місце на планеті: "Мрія збулася"

Знай.ua писав, спекотна Леся Нікітюк вивалила принади під єгипетським сонечком: "Не можна ховати"