Відомий український співак, колишній хлопець Раміни Есхакзай і справжній серцеїд для тисяч дівчат по всій країні Віталій Козловський, продовжує "робити приємну метушню" тисячам прихильниць, публікуючи цікаві кадри із зіркового життя.

Цього разу Віталік записав історію зі столичної студії звукозапису. Про це стало відомо завдяки новим Stories Віталія Козловського в мережі Instagram.

Історія Віталія Козловського, скріншот: Instagram
Історія Віталія Козловського, скріншот: Instagram

У першій історії можна помітити доволі піднесений настрій Віталія, співак танцює, ймовірно, під свою нову пісню, в якій можна почути рядки: "Тільки любов, тільки любов...".

Віталік змінив імідж, тепер до його ділового вигляду додалися нотки від хіпстерів - круглі окуляри, футболка із зображенням Місяця, а також коротка стрижка з густою щетиною.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Історія Віталія Козловського, скріншот: Instagram
Історія Віталія Козловського, скріншот: Instagram

Також ще один момент, який доводить настрій Віталія Козловського на позитив. Справа в тому, що співак опублікував жарт про карантин, де написано наступне: "Одного разу перебираючи в шафі одяг, ти знайдеш в кишені пуховика пом'яту одноразову маску. І з ностальгією посміхнешся поправляючи скафандр". Також важливо зазначити, що Віталій заявив, ніби цей жарт зовсім не смішний, але додав парочку веселих смайликів.

Раніше повідомляли, колишня Козловського Раміна "відхопила" собі бажаного чоловіка: "Красунчик".

Як повідомляв Знай.uа, колишня Козловського Раміна показала красенів, з якими кривить "морди" вранці: "Витончено позують".

Знай.uа писав, колишній Раміни Віталій Козловський поскаржився на головного чоловіка в житті: "Сів на шию і плакав...".