Для всіх українців, які платять свої "кровні" за комунальні послуги, з'явилися важливі новини. Так, з приходом квітня в Україні починають працювати зафіксовані Кабінетом Міністрів ціни на газ.

При цьому газові компанії вже озвучили свої нові ціни на послуги для кожного з регіонів нашої країни. Про це стало відомо завдяки повідомленням порталу "ГазПравда".

Тарифи на газ, кадр з відео
Тарифи на газ, кадр з відео

У той час, коли в Європі і світі значно зросли ціни на газ і нафту в Україні "блакитне паливо" подорожчало тільки злегка. 14 постачальників навіть знизили ціни на блакитне паливо. У той час як 17 компаній підняли тариф вище ціни 6,99 грн.

Ряд компаній навіть не поміняв ціну на газ в порівнянні з березнем. "Мегават" виставив ціну в 6,70 грн за кубометр, а постачальники "еру Людям", "ЕРУ Трейдинг" і "Агросинтез Трейдинг" - 6,75 грн за кубометр. У свою чергу найдорожче газ стало купувати у "Азовгазу" з його ціною 8,85 грн за кубометр.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Список змін цін на послуги газопостачальних компаній:

Список змін цін на газ, інфографіка: "ГазПравда"
Список змін цін на газ, інфографіка: "ГазПравда"

Також варто нагадати нашим читачам, що Міністерство соціальної політики України в рамках оптимізації сфери застосування прожиткового мінімуму, підвищенням його розміру і розмірів державних соціальних гарантій розробило ряд законопроєктів, які схвалено урядом та подані до Верховної Ради України.

Раніше повідомляли, нові ціни на газ: суми в квитанціях виросли зі швидкістю блискавки, українці в люті.

Як повідомляв Знай.uа, підвищення прожиткового мінімуму: коли українці зможуть спокійно зайти в магазин, не лякаючись цінників.

Знай.uа писав, у Міненерго підказали, як заощадити на комуналці - навіть на хліб залишиться.