Фешн-фотограф і суддя модельного проекту "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк відсвяткувала свій день народження в Буковелі.

У міні-інтерв'ю Каті Осадчій вона розповіла, чому не пішла вчитися кататися на лижах і чим займалася в найважливіше свято в році. Осадча поцікавилася, що вони робили на гірськолижному курорті.

"Їли вареники, каталися на підйомниках. Чесно кажучи, трошки каталися, але тільки на "дупках". Дуже хочу навчитися кататися на лижах, але я дуже березі свою шкірку. У мене ж немає мініска в одному коліні і я боюся, що один мій з'їзд може коштувати дуже дорого всьому шоу-бізнесу. Нікому буде знімати. І добре, якщо ніжка. А якщо права ручка?",- каже Соня.

Соня розповіла, що під час зйомки, якщо це відбувається в прохолодному просторі або пори року, роздягається до такого ж одягу, як у моделі, щоб розуміти, коли вже зйомку потрібно закінчувати. А нещодавно і сама взяла участь в якості моделі в білизні для журналу

Осадча також підняла тему колишнього хлопця Соні Річарда Горна. Нещодавно хлопець запостив поцілунки з іншими хлопцями і після цього почали ходити чутки, що їх роман був фіктивними і насправді він гей і йому подобаються хлопці.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ну слухай не знаю яке горе могло у нього статися після мене. Тому це вже питання до нього. У нас все було чудово", - каже Соня.

Раніше ми повідомляли, білява Соня Плакидюк з "ТМПУ" спантеличила новим виглядом.

Як повідомляв "Знай.uа", зірки "ТМПУ" Плакидюк і Костромічова приділили Притулу перед мільйонами українців.

Також "Знай.uа" писав, що Соня Плакидюк з "СТМПУ" живе без комплексів: поділилася досвідом.