Українська співачка Настя Каменських спокушає сексуальними рухами, а Леся Нікітюк вважає своєю гідністю тверк, а Надя Дорофєєва

Катя Осадча розповіла про те, як українські знаменитості приваблюють глядачів своєю сексуальністю.

Настя Каменських розповіла, як відпрацьовує всі свої спокусливі рухи, як в залі з тренером, так і вдома.

"Вдома, сама з собою, ти робиш, кайфуєш. Я ще знімаю себе Селфі-камерою. Переглядаю, думаю: о, це класний рух, я його хочу бачити в кадрі", - каже Настя.

Леся Нікітюк також не посоромилася активно рухати стегнами в кліпі Насті Каменських.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"У мене тверк від бога. Я відразу говорю. Я перша почала танцювати тверк. Ще він навіть не з'явився. Я його привезла в Україну " - рішуче заявила Леся.

Плейбой-ікона Даша Астаф'єва також взяла участь у зйомках кліпу NK "дівчатка рулять". Однак стався міні-конфлікт на знімальному майданчику. Виявилося, що Даші не залишилося хайлайтера для грудей, тому що весь використовували на ноги Лесі Нікітюк.

У той же час Надя Дорофєєва, яка постійно показує сексуальні образи в кліпах зізналася, що воно далося їй нелегко.

"Це для поп-співачки необхідна річ, як твоя робота, яку ти повинен робити. І мені було дуже важко, я дзвонила мамі і вона сказала мені: Чого ти соромишся?",- каже Надя.

Раніше ми повідомляли, білява Соня Плакидюк з "ТМПУ" спантеличила новим виглядом.

Як повідомляв "Знай.uа", зірки "ТМПУ" Плакидюк і Костромічова приділили Притулу перед мільйонами українців.

Також "Знай.uа" писав, що Соня Плакидюк з "СТМПУ" живе без комплексів: поділилася досвідом.