У суботу, 3 квітня 2021 року, на телеканалі "Україна" відбудеться одинадцятий епізод масштабного шоу "Маска".

На сторінці проекту в соціальній мережі Instagram з'являються різні публікації. Виставляються фрагменти минулих випусків, питання шанувальникам про особу під маскою і забавні моменти. Зараз же і в Instagram, і на Youtube з'явився тизер 11 серії проекту. Ведучий Володимир Остапчук постане в образі термінатора, якого в оригінальному фільмі зіграв Арнольд Шварценеггер.

Шоу Маска, фото: Instagram
Шоу Маска, фото: Instagram

В одному з фрагментів відома українська виконавиця Анастасія Каменських зазначила, що будуть розкриті цілих чотири зіркових учасника. Залишилося всього шість персонажів-Дракон, Жабеня, Сонце, Бабка, Носоріг і Циклоп.

"Які герої стануть фіналістами шоу МАСКА? Детективи виходять на полювання і розкриють відразу 4 зіркових учасників! Новий випуск шоу МАСКА вже 3 квітня о 21:00 на @kanalukraina", - йдеться у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Я за Сонце!!!!!", "Вангую, що нас покине Жабеня, Циклоп і Бабка", "Жабеня і носоріг у фінал", "Я дуже хочу, щоб фіналістом був Циклоп", "Нехай у фіналі будуть дракон, сонце і жабеня😍😍", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Маска")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Маска")

Нагадаємо, Іраклі Макацарія на шоу "Маска" підкорив українок не тільки волохатими ногами в спідниці: "Талант"

Як повідомляв "Знай.ua", Носоріг вкрав Олю Полякову на "Масці", а Андрій Данилко тільки радий: "Він її зараз загризе"

Знай.ua писав, Буряк з "Маски" Дмитро Каднай розповів про найважче: "Голова тримається тільки на плечах"