Український музикант Арсен Мірзоян, також відомий як чоловік співачки Тоні Матвієнко та зять народної артистки України Ніни Матвієнко, продовжує активно займатися бігом. Весняна погода у Києві у неділю 28 березня лише сприяла цьому виду активності.

Про свою останню пробіжку він написав у пості на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

Арсен виклав маршрут пробіжки, який починається на Трухановому острові, а закінчується рестораном швидкого харчування McDonald's і простягається аж на 15 кілометрів.

Цікаво, що погода дозволила Мірзояну одягнутися легше — до цього практикуватися в легкоатлетичній дисципліні йому доводилося у спортивних штанах, Вітрівці й шапці, а тепер він у шортах (з термобілизною на всю ногу) й футболці.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

"На сніданок трохи спізнився, але забіг на каву", — написав у публікації чоловік Тоні Матвієнко. Схоже, він міг запізнитися на спеціальні сніданкові пропозиції, але все ж не відмовився від гарячого напою з кофеїном.

Раніше ми повідомляли, Арсен Мірзоян схопив гітару 8 березня: ось на що "клюнула" Тоня Матвієнко.

Як повідомляв "Знай.uа", зять Ніни Матвієнко Мірзоян поодинці впорався з тим, чого не можуть багато.

Також "Знай.uа" писав, що Тоня і Ніна Матвієнко пояснили, чого не вистачає сучасним жінкам.