Відомий український телеведучий і актор Володимир Остапчук показав теплі знімки зі своїм батьком і розповів кілька фактів з дитинства.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Володимир Остапчук любимо українцями завдяки своїй майстерності як телеведучого, гуморному характеру та відкритості. Він практично завжди розповідає шанувальникам про подробиці свого життя і вважає за краще розповідати цікаві факти, ніж постити нудні фотографії.

Цього разу телеведучий похвалився серією сімейних знімків зі своїм батьком. Володимир Остапчук вирішив згадати про старі сімейні посиденьки з чоловічою половиною сім'ї за келихом коньяку та історіями про армійські пригоди.

Пост Володимира Остапчука в Instagram / скріншот
Пост Володимира Остапчука в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Пост Володимира Остапчука в Instagram / скріншот
Пост Володимира Остапчука в Instagram / скріншот

Під знімками Остапчук розповів, що батько виховував його по-своєму і завжди говорив йому фрази: "Поживеш побачиш", "Всьому свій час" та інші. Більш того, батько Володимира ніколи не лаяв сина навіть тоді, коли той сильно облажається.

"А ще у мене було три батьки: мама, тато і ГАРАЖ! Я до 9 років взагалі думав, що Дід Мороз живе не на Північному полюсі, а в гаражі😘 І тато мене не лаяв, НІКОЛИ! Навіть коли я вперше прийшов під ранок або подряпав його машину. Ми втрьох з братом любили чоловічі посиденьки, з келихами, радіо на тлі і розмовами тата про службу в армії і приколах з друзями", - написав телеведучий.

Шанувальники Володимира Остапчука були в захваті від теплих сімейних знімків і навіть пустили кілька жартів з цього приводу.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Володимир Остапчук спародіював нову пораду з етикету від Ольги Фреймут.

Як повідомляв портал Знай.uа, Остапчук попрощався із зимою і розповів про свої враження.

Також Знай.uа писав, що Володимир Остапчук привітав сина від першого шлюбу з днем народження.