Переможниця четвертого сезону реаліті" Від пацанки до панянки " (Новий канал) Женя Мазур ділиться рецептом смачної шаурми. Легко, просто і смачно. А головне, приготування займе не більше 20 хвилин.

"Зробіть свій суботній ранок прекрасним – - з посмішкою каже дівчина. - Я обожнюю готувати шаурму. Адже кладу туди тільки корисні інгредієнти. І ніяких майонезів і кетчупів. Споживайте не тільки смачну, але і корисну їжу!"

Інгредієнти для лаваша:

150 г – курячого філе

1 шт. – листа лаваша

Популярні новини зараз

Оля Полякова показала переможця Маски: хто ховався під образом "Сонця"

Марічка Падалко пішла від чоловіка заради кохання: "Я чесно йому зізналася..."

У Харкові помер відомий бізнесмен і друг Кернеса

Студія "Квартал 95" оголосила про завершення свого проекту: сьогодні ввечері

Показати ще

1 шт. – пекінської капусти

1 шт. – болгарського перцю

1 шт. – солоного огірка

1 шт. – свіжого огірка

50 г – твердого сиру

50 г-рослинного масла для обсмажування

Інгредієнти для соусу:

3 шт. - гілочок свіжого кропу

3 шт. - гілочок свіжого базиліка

50 г – гірчиці

50 г-сметани

Сіль, перець

Женя Мазур, фото: Новий канал
Женя Мазур, фото: Новий канал

Приготування:

1. Шматочки філе обсмажте на сковороді.

2. Наріжте овочі соломкою.

3. Приготуйте соус. Поріжте зелень. До неї додайте: сметану, гірчицю, сіль і перець.

4. Розкласти лаваш. Намажте на лист соус. Розкладіть пекінську капусту. На неї викладіть курку. Зверху натріть сир. Потім викладіть інші овочі.

5. Загорніть лаваш і обсмажте з двох сторін на сковороді або грилі.

Раніше ми повідомляли, Пацанки-близнючки згадали моторошне дитинство.

Як повідомляв "Знай.uа", "Школа леді "відчуває" пацанок " вогнем, скелями і болем.

Також "Знай.uа" писав, що саму перероблену з пацанок Покрищук порізали в Туреччині.