Переможниця четвертого сезону реаліті" Від пацанки до панянки " (Новий канал) Женя Мазур ділиться рецептом смачної шаурми. Легко, просто і смачно. А головне, приготування займе не більше 20 хвилин.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Зробіть свій суботній ранок прекрасним – - з посмішкою каже дівчина. - Я обожнюю готувати шаурму. Адже кладу туди тільки корисні інгредієнти. І ніяких майонезів і кетчупів. Споживайте не тільки смачну, але і корисну їжу!"
Інгредієнти для лаваша:
150 г – курячого філе
1 шт. – листа лаваша
1 шт. – пекінської капусти
1 шт. – болгарського перцю
1 шт. – солоного огірка
1 шт. – свіжого огірка
50 г – твердого сиру
50 г-рослинного масла для обсмажування
Інгредієнти для соусу:
3 шт. - гілочок свіжого кропу
3 шт. - гілочок свіжого базиліка
50 г – гірчиці
50 г-сметани
Сіль, перець
Приготування:
1. Шматочки філе обсмажте на сковороді.
2. Наріжте овочі соломкою.
3. Приготуйте соус. Поріжте зелень. До неї додайте: сметану, гірчицю, сіль і перець.
4. Розкласти лаваш. Намажте на лист соус. Розкладіть пекінську капусту. На неї викладіть курку. Зверху натріть сир. Потім викладіть інші овочі.
5. Загорніть лаваш і обсмажте з двох сторін на сковороді або грилі.
Раніше ми повідомляли, Пацанки-близнючки згадали моторошне дитинство.
Як повідомляв "Знай.uа", "Школа леді "відчуває" пацанок " вогнем, скелями і болем.
Також "Знай.uа" писав, що саму перероблену з пацанок Покрищук порізали в Туреччині.