Вагітна дружина героя "Холостяка" Нікіти Добриніна Даша Квіткова знову порадувала шанувальників теплим весняним знімком.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що колишній холостяк Нікіта Добринін і його обраниця Дар'я Квіткова скоро стануть батьками. Зірки практично відразу повідомили радісну новину своїм шанувальникам і постійно тримають їх в курсі подій про вагітність.

Цього разу Дар'я Квіткова, яка активно розвиває сторінку в Instagram, вирішила відійти від теми вагітності, показавши теплі весняні знімки з недавньої прогулянки. Блогерка опублікувала фотографію, на якій постала в повністю білому вбранні, що складається з трикотажного костюма вільного крою, сорочки-пальто і класичних білих кед.

"Яка ж приголомшлива сьогодні погода! Я абсолютно літня людина, як ніби всередині все починає розквітати при настанні тепла", - написала Квіткова під фото.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пост Даші Квіткової в Instagram / скріншот
Пост Даші Квіткової в Instagram / скріншот

Шанувальники Дар'ї квіткової захопилися ніжним знімком і засипали блогершу компліментами в коментарях під постом.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Даша Квіткова заговорила про поширені проблеми, які часто виникають між людьми.

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Квіткова зізналася, які слова лікаря налякали її найбільше.

Також Знай.uа писав, що Микита Добринін поділився кадрами з УЗД, на яких відображена їхня дитина.