Олег Винник попрощався з актором і чоловіком Ольги Сумської Віталієм Борисюком на шоу "Голос країни".

Проєкт "Голос країни", який переживає зараз "перезавантаження" в рамках свого 11-го сезону, не збирається збавляти обертів. Наразі на шоу прийшов час нокаутів, і через цю в чомусь болісну процедуру пройшла і команда зіркового тренера Олега Винника. Українському співаку і "вожаку вовчиць" довелося попрощатися з одним зі своїх вихованців на проєкті — заслуженим артистом України, актором Віталієм Борисюком, також відомим як чоловік акторки, народної артистки України Ольги Сумської.

"Це був неймовірний виступ! Але, на жаль, Віталій Борисюк не займає крісло та залишає проєкт", — пишуть на офіційній сторінці "Голосу країни" у соціальній мережі "Інстаграм".

В рамках свого виступу Борисюк виконав пісню "The Phantom of the Opera" з однойменного мюзиклу Ендрю Ллойда-Веббера. Цікаво, що ця композиція не байдужа для Олега Винника — він співав її, коли грав на сцені Привида Опери на сцені в Німеччині до початку своєї естрадної кар'єри в Україні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Як ставишся до такого рішення Олега Винника?" — спитали в українців у пості в інстаграмі. Примітно, що загалом глядачі підтримали рішення тренера.

"Дуже об'єктивно"

"Винник молодець! 👏👏👏"

"Дуже складна пісня як для не професійного співака(( може навмисно тренер так вчинив?... Хто знає…"

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"Все правильно. Віталій хороший артист, відомий. Він багато досягнув! Треба давати відкриватися молодим артистам!"

"Шкода! Гарний голос, неймовірний учасник...."

"Винник мужчина справжній! 👏👏👏"

"Потрібно було йти співати років 10 назад. А то все року за спідницю Сумської тримався. Потяг пішов . Шкода. Він народний. !!!!! А тепер дорогу молодим. ."

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Нагадаємо, Олег Винник потребує допомоги, рятувати прийшов Іван Дорн: "Рідненьке моє"

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник не знаходить собі місця перед "Голосом країни": "Я не хочу".

Також портал Знай.uа писав, що учасники "Голосу країни" обрали улюблених тренерів: Дорофєєва і Винник пасуть задніх.