Вагітна дружина народного артиста України Віктора Павліка Катерина Реп'яхова розвиває свій блог і ділиться кадрами з особистого життя.

Цього разу вона опублікувала фотографію з відпустки, з Єгипту, де нещодавно відпочивала разом з мамою.

"Весь світ на долоні моєї...❤ ️ ",- пише Катя.

Вона сидить на круглому "острівці" посеред Басейну в повній самоті. І людей навіть навколо ніде немає.

При цьому її коханий під час даної зйомки і зовсім перебував за тисячі кілометрів, в Україні. А на відпочинок вона вирушила з мамою, чиє обличчя не показує ні в постах, ні в Stories.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Віддані шанувальниці прийшли в захват від фотографії і залишили безліч компліментів під постом.

"Прям дуже", "Фото дуже гарне", "шикарна фотографія", "дуже красиво", "Круто", "Гарне фото", "Дуже добре, захоплює подих", "яка краса", - пишуть коментатори.

Відомо, що нещодавно Катя показала своїм подружкам, заздрісникам і шанувальникам нову машину, яку їй вдалося купити прямо в салоні. Катя зізналася, що гроші їй на цю справу давала сестра, а не чоловік. Однак зараз можна помітити, що" обмивка " всіх покупок і подій проходить в Єгипті.

Раніше ми повідомляли, вагітна дружина Віктора Павлика в Єгипті подарувала себе загадковому силуету, ось це "Шикидим".

Як повідомляв "Знай.uа", Молода дружина Павлика Реп'яхова похвалилася, чого домоглася за рік, крім вагітності.

Також "Знай.uа" писав, що Віктор Павлік побудував плани на вагітну Репяхову.