Британська благодійна організація, що бореться з расизмом і бідністю, заявляє, що тримала в секреті пожертвування Меган Маркл у розмірі 10 000 фунтів стерлінгів через побоювання, що воно може нашкодити її репутації, пише Daily Mail.

Британська благодійна організація заявила, що зберігає пожертвування від Меган Маркл в розмірі 10000 фунтів стерлінгів в секреті, але її спонукали висловитися після її вибухового інтерв'ю з Опрою Вінфрі.

У серпні 39-річна герцогиня Сассекська, яка проживає зараз в США, передала кошти від Королівського фонду Ноттінгемському благодійному фонду Himmah-громадському проекту, спрямованому на боротьбу з бідністю, расизмом і соціальною ізоляцією.

Однак після того, як принц Гаррі, 36 років, і Меган дали інтерв'ю Опрі Вінфрі, в якій вони висунули звинувачення в расизмі всередині королівської сім'ї, Благодійна організація визнала, що їм "необхідно проявити солідарність" з герцогинею.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: GettyImages
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: GettyImages

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Вони визнали: "Причина, по якій ми не публікувалися, - це те, що піклувальники вважали, що можуть бути проблеми з репутацією-людям не подобається наша благодійність, тому що вона їм не подобається-тому ми вирішили залишити пожертву в секреті. Після інтерв'ю ми зрозуміли, що ми є організацією по боротьбі з бідністю і расизмом, що нам потрібно проявити солідарність".

Під час інтерв'ю Цього місяця принц Гаррі і Меган заявили, що расизм змусив їх покинути Великобританію, і заявили, що їхньому синові Арчі було відмовлено в титулі принца, тому що він належить до змішаної раси.

Благодійна організація повідомила, що гроші від Фонду Меган були спрямовані на поповнення продовольчого банку, купівлю обладнання та забезпечення життєво важливих засобів для кухні Salaam Shalom Kitchen - єдиної спільної кухні мусульманської та єврейської громад у Великобританії.

Реагуючи на пожертвування, директор Himmah пожартував: "протягом багатьох років я думав, що все це розіграш. Вони продовжували писати мені електронні листи і дзвонити мені про пожертвування, кажучи, що воно було від герцогині Сассекської, і я просто не могла в це повірити - я була абсолютно вражена і дуже вражена тим, що Меган знала про нашу благодійність і хотіла підтримати нас. Це абсолютно неймовірна сума, і ми їй дуже вдячні".

Карен Уорт, співголова і піклувальник Salaam Shalom Kitchen, сказала: "Ми так раді і раді, що Salaam Shalom Kitchen була помічена і обрана герцогинею Сассекською. Гроші, надані нам її фондом, допоможуть продовжити нашу важливу роботу в районі Hyson Green в Ноттінгемі, який є одним з найбільш неблагополучних районів міста".

Пожертвування надійшло з коштів, зібраних для Королівського Фонду від продажу книги "разом: наша куховарська книга спільноти", і герцогиня подарувала гроші, щоб благодійна організація могла"продовжувати перетворювати життя за допомогою кулінарії та їжі".

Меган Маркл / фото: instagram.com/meghanmarklerussia/
Меган Маркл / фото: instagram.com/meghanmarklerussia/

Раніше ми повідомляли, сестричка Меган Маркл розкрила головну таємницю принца Гаррі.

Як повідомляв "Знай.uа", про расизм до Меган Маркл знімуть фільм, дружину принца Гаррі майже довели до самогубства.

Також "Знай.uа" писав, що онук Єлизавети II принц Гаррі влаштувався на роботу, буде працювати як простий "смертний".