Арабський фермер показав, наскільки курки вміють бути турботливими - одна з його квочок прихистила трьох кошенят.

Відповідне відео він опублікував у TikTok.

Досить часто в мережі можна зустріти забавні відеоролики за участю котів або собак і набагато рідше зустрічаються інші тварини і птахи. Однак арабський фермер зумів здивувати користувачів мережі, опублікувавши цікаве відео зі своєю куркою.

Горан Сурчі почув зі свого курника нявкання і спочатку злякався, мовляв в курник забрався кіт. Але, коли він підійшов до квочки, то був вражений – курка вирішила прихистити під своїм крилом трьох кошенят, які втратили маму. Він акуратно підняв птицю, щоб показати глядачам малюків.

@goran.surchi

😩😩

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще
♬ الصوت الأصلي - goran.a_88

Вже на наступному відеоролику фермер показав, що кошенята знаходяться в цілісності і безпеці – їх мама знайшлася. Він поселив всіх тварин в тому ж сараї, надавши їм пластиковий ящик з сіном.

Користувачі мережі приємно здивувалися, побачивши щось подібне, а деякі навіть посміялися з абсурдності ситуації.

@goran.surchi

♬ الصوت الأصلي - goran.a_88

Нагадаємо, що португальські та шведські біологи змогли розгадати загадку незвичайної породи кроликів, які можуть ходити на передніх лапах.

Як повідомляв портал Знай.uа, кияни скинуться виделками заради нової шубки для пухнастого улюбленця-12 років живе в парку.

Також Знай.uа писав, що до лав українських рятувальників пробився майор з лапками-кабінет є, форму дали.