Відома українська співачка Злата Огневич частенько радує своїх шанувальників всілякими гарячими знімками, на яких фігурує в цікавих нарядах, в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 290 тисяч чоловік.

Зараз виконавиця поділилася цілою серією фотографій з фотосесії, яка, за словами знаменитості, є і навесні і пробудженням, анонсуючи прем'єру нової пісні.

Злата Огневич, фото: Instagram
Злата Огневич, фото: Instagram

"Цей фотосет - сама 🌷 весна 🌷 і пробудження! Як у моїй новій пісні:....О, Як довго я спала, і у любов не вірила! А ти відкрив закриті очі, Тепер кохаю і щоночі.... 🤍 Скоро прем'єра 🎵 Дякую чудовій команді, яка відчула фантастичну весну разом зі мною!", - йдеться у підписі до публікації.

На одній з фотографій плаття в області декольте опустилося настільки низько, що можна побачити форму грудей Злати Огневич.

Злата Огневич, скріншот: Instagram
Злата Огневич, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Які ніжні фото", "Супер ніжно-ніжно)🙌 🙌 🙌 🙌", "Фотографії безумовно хороші, але мене цікавить одне питання, де взяли пір'я?", "Без ножа ріжеш", "6 фото - щось нереальне)", "Яка ти красива❤️", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Огневич)
Коментарі, скріншот: Instagram (Огневич)

Нагадаємо, Злата Огневич вразила природною красою, ні краплі пластики: "Ангел, неперевершена"

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огневич у міні-сукні розповіла про жіночу силу: "У кожній з нас"

Знай.ua писав, Злата Огневич завила від самотності напередодні 8-го березня: "Хочу мужика". Співачка показала кумедний відеоролик, на якому відобразила справжнє бажання жінок на 8-е березня. Огневич залізла у ванну і спародіювала пісню "Дайте мужика – VESNA305".