Начальниця медичного пункту однієї з військових частин, сержант Юлія Болтова, яка зараз виконує завдання в районі ООС, одна з перших у своїй військовій частині вакцинувалася від коронавірусної інфекції.

Першу дозу вакцини "AstraZeneca/Covishield" Юлія отримала у військовому госпіталі Часів Яр. Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

Так, начальниця медичного пункту однієї з військових частин Юлія Болтова після отримання щеплення від Covid-19 поділилася своїми враженнями.

"Вважаю, що необхідність вакцинації треба показувати своїм власним прикладом. З нашого підрозділу я перша зі всіх вакцинувалась, а вже після цього, бійцям вже було морально легше налаштуватися. Загалом, в більшості вакцинованих військовослужбовців спостерігається головна біль, підвищена температура, біль у м’язах, але всі симптоми проходять за добу. Тому, я раджу зробити щеплення – вберегти своє здоров’я та здоров’я бойових побратимів", - заявила Юлія.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, окупанти нахабно обстріляли позиції українських захисників: на домовленості плювати.

Як повідомляв портал Знай.uа, український військовий розповів, чому проміняв спокійне життя на фронт.

Також портал Знай.uа писав, що один з наймолодших командирів роти на Донбасі потужно підтримав українців.