У понеділок, 29 березня, стало відомо про те, що пішов з життя 53-річний лідер відомої російського гурту "Старий приятель" Олександр Зарецький.

У пресслужбі гурту повідомили, що причиною смерті стали ускладнення після covid-19.

"Інфаркт післяковідний. Він помер у лікарні, був у комі", - пояснили в прес-службі.

Олександр Зарецький, фото з Instagram "Старий приятель"
Олександр Зарецький, фото з Instagram "Старий приятель"

"Хлопці, Саші Зарецького більше немає з нами. Дуже важко говорити і писати. Але ми можемо допомогти родині. Давайте зробимо це. Ми разом! Номер карти Сашиної дружини 4276380135457864 Ксенія Михайлівна Зарецька ми всі дуже і дуже тебе любимо, Сашо!" - йдеться в публікації гурту в Instagram.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто зазначити, що гурт "Старий приятель" було створено в 1995 році. Через рік вийшов перший альбом, в який увійшла пісня Зарецького "Новий день календаря". Вона стала одним з хітів гурту. Всього у музикантів сім студійних альбомів. Останній з них – "Час" – вийшов у грудні 2020 року.

Нагадаємо, депутатка німецького парламенту (Бундестагу) Карін Штренц померла під час авіаперельоту з Куби до Німеччини. Чиновниці було всього 53 роки. Її колега Лаут Реберг повідомив, що Штренц знепритомніла під час польоту.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Сполучених Штатах помер 87-річний американський актор Генрі Дерроу, володар денної премії Еммі.

Також портал Знай.uа писав, що зірку американського футболу Вінсента Джексона знайдено мертвим в одному з готелів Флориди. Поліція приступила до розслідування смерті 38-річного спортсмена.