Тренерка і телеведуча Аніта Луценко, яка прославилася після проекту "Зважені та щасливі", досить часто ділиться з мільйонною аудиторією корисними порадами про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно спортсменка, якій 11 березня виповнилося 37 років, поділилася в своїх Insta Stories відгуком підписниці, яка придбала кулінарну книгу Катерини Андрєєвої та Аніти Луценко "Зробимо це по-швидкому".

"Найкраща покупка за останній час", - зазначила дівчина.

книга Аніти Луценко, скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що в книгу "Зробимо це по-швидкому" увійшли 125 рецептів, які істотно полегшать життя кожній сучасній жінці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Незважаючи на те, що Аніта спортивний тренер, вона активно вивчає здорове харчування. Завдяки цьому в книзі абсолютно немає ніяких обмежень. Страви дозволяють відчути новий смак і піти від накатаної програми в прийомах їжі. Особливу увагу автори приділили різним соусам, як виявилося в домашніх умовах приготувати смачний песто реально.

Нагадаємо, Аніта Луценко приголомшила зворушливою історією: важила за сотню.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аніта Луценко похвалилася результатом тренувань: міцний горішок.

Також портал Знай.uа писав, що Аніта Луценко поділилася улюбленим десертом для тих, що худне.