Українські неповнолітні блогери, скандал з якими кілька тижнів тому розбурхав всю країну, Міла Маханець і Паша Пай, знову можуть діяти на просторах популярної соціальної мережі Instagram. Нагадаємо, що нещодавно їхні сторінки було заблоковано.

Про це стало відомо завдяки тому, що в соціальній мережі Instagram вже оновилися дані на сторінках Міли і Паші.

Сторінка Міли Маханець, скріншот: Instagram
Сторінка Міли Маханець, скріншот: Instagram

Блогерка Міла 8-ми років зроду, сторінкою якої займається її мати, нібито повідомила, що з нетерпінням чекає на літо, а також похизувалася новою школою. Про "роман" з 13-річним Пашею поки нічого невідомо. Дівчинка навчатиметься не дистанційно, а в стандартному режимі. Судячи з усього, цей навчальний заклад приватний.

Дитина після скандалу, який вибухнув у соцмережах, повідомила, що завела собі новий акаунт у соцмережі. У ньому вона розповідатиме про своє навчання та інші цікаві події з життя.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Міла Маханець і Паша Пай, скріншот: Instagram
Міла Маханець і Паша Пай, скріншот: Instagram

До слова, в одному зі сторіс Міла повідомила, що соцмережа змусила їх понервувати, але зараз вони дуже раді з Пашею сюди повернутися. Також на одному з кадрів дівчинка повідомляє, що дуже сумує за своїм бойфрендом Пашею.

Також відомий факт, що 8-ми річна Міла Маханець начебто поскаржилася на соціальні служби, які її турбують. Дівчинка зізналася, що співробітники приходять до них додому і не дозволяють спати в одному ліжку з мамою. До того ж батьки 13-річного Паші забороняють їм бачитися.

Раніше повідомляли, 8-річна модель Міла і 13-річний блогер Паша "зникли": тепер недоступні.

Як повідомляв Знай.uа, мати не турбує громадську думку і Відверті фотографії її доньки, - Бобровська про скандальну історію двох підлітків.

Знай.uа писав, батько 8-річної блогерки, яка живе з 13-річний хлопцем, поділився горем: "М'яко кажучи, неправильно".