Відома українська блогерка Софія Стужук, яка не так давно пережила смерть колишнього чоловіка поділилася новими знімками. Вона розповіла про повернення додому після пластичної операції.

Таким чином повідомляється, що Софія Стужук зробила операцію на грудях. Робила вона це в одній з турецьких клінік.

Вдома Софію Стужук чекають маленькі дітки, яких вона не бачила тривалий час. Вже за декілька днів у неї рейс назад до Києва, де відбудеться возз'єднання з малюками.

"Неймовірно за ними скучила, тепер відходити від них не буду🙏 🏻 🙏 🏻 💫 💫 💫. Як не крути, ну не може материнське серце так надовго залишати своїх найулюбленіших людей💔» - пише у своєму новому пості дівчина.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Далі блогерка розповіла про те, як важливо іноді відпочивати одній, щоб перезавантажитися. Тут же це вимушений вiдпочинок, та й з погодою в Стамбулі не пощастило. Найприємніше в місті ближче до літа, а зараз то сніг, то сонечко, то дощ.

Погуляти все ж вдалося по турецькому мегаполісу, і Софія Стужук не перестає дивувати знімками, які зробила там.

"Казково, якби ще турки так на нас там не кидалися🙈" - додала вона

Нагадаємо, Єфросиніна висвітлила пронизливу історію дівчинки, на її місці може опинитися кожна: "мене гвалтує батько".

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця "Холостяка" виявилася екс-коханкою покійного Дмитра Стужука.

Також портал Знай.uа писав, що у Рівному при домашніх пологах померла послідовниця Софії Стужук.